دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

انتقاد شدید قاضی آمریکایی از تبرئه شدن شهروند ایرانی

یک قاضی آمریکایی از رای دادستان‌های فدرال درباره تبرئه شدن علی صدر هاشمی‌نژاد، شهروند ایرانی از اتهامات دورزدن تحریم‌های آمریکا شدیدا انتقاد کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۰ - ۲۷ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 17
کد خبر: ۵۹۳۲۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ یک قاضی آمریکایی با انتقاد شدید نسبت به رای دادستان‌های فدرال مبنی بر تبرئه کردن علی صدر هاشمی‌نژاد، شهروند ایرانی از اتهامات دور زدن نظام بانکی آمریکا و نقض تحریم‌های این کشور علیه ایران، دفتر دادستانی منهتن را به گفتن اظهارات خلاف و گمراه‌کننده در پرونده شکایت علیه این شهروند ایرانی متهم کرد.

 

خردادماه گذشته وبگاه شبکه خبری بلومبرگ گزارش داد دادستان‌های فدرال آمریکا خواستار توقف پرونده قضایی علیه علی صدر هاشمی‌نژاد، بانکدار ایرانی متهم به نقض تحریم‌ها بود، شده‌اند.


آلیسون ناتان، قاضی منطقه قضایی منهتن در نیویورک از دادستان‌های فدرال به دلیل یک‌سری از اشتباهات از جمله ارائه نکردن ادله برائت، که نهایتاََ منجر به رفع اتهام از صدر هاشمی شد، شدیدا انتقاد کرد و در بیانیه‌ای گفت که دادستان‌های منهتن بار‌ها از تعهدات مربوط به افشا تخطی کرده و اظهارات خلاف و گمراه‌کننده‌ای را در پرونده شکایت علیه این شهروند ایرانی بیان کرده اند.

 

علی‌رغم اینکه دفتر دادستانی منهتن به اشتباهات خود اقرار کرده، اما این قاضی آمریکایی دفتر دادستانی را به دلیل محکوم نکردن صریح اشتباهات فاحش در این پرونده یا تحقیق درباره ضعف عملکرد دادستان‌های فدرال، مقصر دانست.

 

به نوشته رویترز، سخنگوی دادستان موقت منهتن هنوز به سوالات درباره اظهارات این قاضی پاسخ نداده است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار